SÄHKÖTYÖT JA SÄHKÖKUNNOSSAPITO LAPISSA, LAPIN SÄHKÖASENNUS OY

Lapin Sähköasennuksen juuret johtavat päivämäärään 23.12.1989, jolloin kolme henkilöä perustivat sähköasennus yrityksen. Näistä perustajista yksi toimi yrityksen toimitusjohtajana aina kevääseen 2018 saakka. Yritysoston, nimen muutoksen ja yrityksen jakamisen myötä kaupparekisteriin Lapin Sähköasennus Oy merkittiin vuonna 1997.

Lapin Sähköasennus Oy, pitkän historiansa aikana, on ollut monessa rakennusurakassa sähköurakoitsijana. Yritystä on johdettu Rovaniemeltä käsin, asennustöitä on tehty ympäri Lappia aina Etelä Pohjanmaata saakka.

Lapin Sähköasennuksen henkilökunta on hyvin viihtynyt työnantajansa töissä. Yrityksen vahvuutena koko historian aikana on ollut ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta.

Yrittäjä

Olen Jari Kivimäki yrittäjä Lapin Sähköasennus Oy.ssä.

Olen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin. Sähkön kanssa olen ollut melkein koko ikäni tekemisessä. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2008 lähtien. Pirkanmaalta tulin Rovaniemelle kesän kynnyksellä 2018, jolloin Lapin Sähköasennus siirtyi minulle. Tavoitteeni on kehittää Lapin Sähköasennuksen toimintaa;

  • Haluan panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen.
  • Parantaa yrityksen toiminta varmuutta – tehdään mitä luvataan ja määräajassa joka on sovittu
  • Digitalisaation hyödyntäminen

Lapin Sähköasennuksen arvot ja visiot

Arvot:

  • Vastuullisuus
  • Luotettavuus
  • Ammattitaito

Visio:

Lapin Sähköasennuksen tahtotila on olla luotettava, kilpailukykyinen ja parhaan palvelun omaava sähköasennusliike Lapin ja pohjoispohjanmaan alueella.

Toimitamme mitä olemme luvanneet ja määräajassa joka on sovittu.

Henkilökuntaa viettämässä tykypäivää

Ota yhteyttä